WIJ GELOVEN IN

PERSOONLIJKE PRIVACY

Deze pagina weergeven in:

fr
Français
gb
English
es
Español
it
Italiano
ru
Pусский

PRIVACY VAN NATURE

De bescherming van uw persoonlijke privacy is altijd een fundamenteel principe geweest in de ontwikkeling van Quividi’s technologie. Onze software is er voor gemaakt om inzichtvolle data te verschaffen op basis van volledig anonieme metingen.

GEAGGREGEERDE DATA

Quividi’s software zet geavanceerde gezichtsdetectie in, in tegenstelling tot gezichtsherkenning. Toeschouwers data is gegenereerd op basis van geaggregeerde metingen van voorbijgangers: bekijk het als een “slimme draaiboom”.

BEPERKTE DATA COLLECTIE

Quividi’s software zal nooit informatie vergaren die aan één uniek individu toe te wijzen is; demografische gegevens worden uitsluitend beoordeeld aan de hand van visuele aanwijzingen. Elke manipulatie van videobeelden wordt lokaal en in real time gedaan zodat er geen beelden worden opgenomen of verzonden.

Wij bewaren geen persoonlijk beelden. Wij volgen niemand. Nooit.

Quividi’s software beschermt de privacy and voldoet aan de vereisten gesteld door de General Data Protection Regulation (GDPR).

F.A.Q. (Veel voorkomende vragen)

De Quividi software steunt op gezichtsdetectie en analyse, niet op gezichtsherkenning. Dit zijn twee verschillende technologieën. Gezichtsdetectie zoekt enkel naar de aanwezigheid van een gezicht terwijl gezichtsherkenning ook een specifiek persoon zal proberen te identificeren.

Dit betekent dat de Quividi software geen individu kan herkennen, niet in absolute termen (identiteit) noch in termen van herhaaldelijke vertoningen (bijvoorbeeld iemand herkennen die op twee verschillende locaties was of die twee maal dezelfde locatie heeft bezocht).

De Quividi software kan enkel bepalen of een anoniem individu naar een bepaald punt aan het kijken is, voor hoelang, en wat zijn of haar demografische eigenschappen zijn zoals geslacht, leeftijd en humeur.

Alhoewel Quividi er naar streeft om de set van attributen uit te breiden die we gebruiken om een publiek te kwalificeren zullen we nooit uniek identificeerbare gegevens produceren.

In  tegenstelling tot de technieken die op gezichtsherkenning of smartphone tracking steunen is de Quividi software volkomen onwetend als het aankomt op de individuele gebruiken van de consument (zoals hoe vaak ze een plek bezoeken, waar ze voordien en nadien naar toe gaan, wat ze online raadplegen, enzoverder).

De Quividi software kan niet herkennen dat een persoon op een reeks van locaties was, of dezelfde locatie meermaals bezocht heeft. De software vergeet de persoon in kwestie zo snel als hij of zij buiten het gezichtsveld van de camera sensor wandelt.

Indien een persoon het gezichtsveld van de camera verlaat, en later terugkomt, denkt de software dat het om iemand anders gaat aangezien we geen herinnering hebben aan een gezicht dat we voordien al gezien hebben.

Quividi’s missie bestaat er uitsluitend in om de toeschouwers van een bepaald point of interest te tellen en te omschrijven, en om dat publiek onmiddellijk te vergeten wanneer het buiten bereik van de camera sensor stapt.

Nee, Quividi bewaart enkel anonieme “metadata” die de grootte en de demografie van een publiek omschrijft.

Quividi slaat geen uniek identificeerbare data op, alsook geen video of fotobeelden. Ons algoritme verwerkt de videobeelden “on the fly”, alle gegevens worden lokaal en in werkelijke tijd verwerkt, op het niveau van de speler (ook wel “on the edge” genoemd). 

Voor elke gedetecteerde toeschouwer zal de Quividi software inschatten:

–        het geslacht (man of vrouw)

–        de leeftijd (in leeftijds vork of absolute waarde)

–        aanwezigheid van een bril, baard of snor

–        het humeur (van zeer ongelukkig tot zeer gelukkig)

–        totale duur van aanwezigheid in het bereik van de video sensor

–        totale duur van de aandacht (dwz de tijd dat het aangezicht naar de video sensor gedraaid was)

–        de positie en afstand tot de video sensor

Bovenop de bovenstaande data, die voor elke individuele toeschouwer wordt gegenereerd, zal Quividi ook een totaal aantal voorbijgangers voor de video sensor inschatten.

Quividi is de “gegevens verwerker”. Al de anonieme toeschouwers data, geproduceerd door onze software, wordt veilig versleuteld en opgeladen op onze servers, waar enkel onze klanten toegang tot hebben. De klanten van Quividi zijn de “gegevens beheerders”: de anonieme data zal nooit aan een derde partij verkocht of gedeeld worden zonder expliciet akkoord van de klant.

Wanneer men een Quividi oplossing gebruikt kan de klant “stemmen met z’n gezicht”. Marketeers en adverteerders kunnen nu begrijpen waar het publiek in geïnteresseerd is, en wat hen doet wegkijken; ze zijn gemotiveerd om te beantwoorden aan de voorkeuren van de klant op een niet-storende manier.

Quividi’s VidiReports software heeft een audit ondergaan van de Duitse privacy specialist ePrivacy GmbH in 2018. Deze firma heeft bevonden dat onze software voldoet aan hun catalogus van criteria, die onder meer de vereisten van de General Data Protection Regulation (GDPR) omvat.